У Лаврова нахабно відповіли на звинувачення в отруєнні Скрипаля
Категорія
Політика
Дата публікації

У Лаврова нахабно відповіли на звинувачення в отруєнні Скрипаля

У Лаврова нахабно відповіли на звинувачення в отруєнні Скрипаля
Джерело:  online.ua

Росія звернулася до Британії із закликом не залякувати і не ставити ультиматуми ядерній державі.

Про це висловилася офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Отруєння Скрипаля: в Кремлі огризнувся у відповідь на ультиматум Лондона

"Жодна людина не може вийти в парламенті своєї країни і сказати: "Я даю Росії 24 години". Це що за розмова взагалі в принципі? Це кому це вони 24 години дають? На що вони дають 24 години?", - заявила Захарова.

Чиновниця зазначила, що подібні заяви прозвучали "в Лондоні, столиці ядерної держави", а також засумнівалася в компетентності британського міністра закордонних справ Бориса Джонсона, який прийшов до влади нібито тільки за рахунок популізму і не має ніякого відношення до зовнішньої політики.

"Поняття не має ні про Організацію про заборону ядерної зброї, ні про відповідну Конвенцію, ні про відповідний механізм", - підкреслила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Британії встановили, що колишній російський шпигун Сергій Скрипаль був отруєний нервово-паралітичним газом типу "Новачок", розробленим в Росії, а також дали РФ 24 години, щоб надати пояснення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?