Британія вжила жорстких заходів проти РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія вжила жорстких заходів проти РФ

Британія вжила жорстких заходів проти РФ
Джерело:  Reuters

Велика Британія вимагає депортації 23 російських дипломатів.

Про це в рамках виступу в парламенті висловилася прем'єр-міністр Тереза Мей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Трамп різко висловився про роль Росії в отруєнні Скрипаля

Відзначається, що в британському парламенті обговорили заходи, які можна прийняти в справі отруєння колишнього шпигуна РФ Сергія Скрипаля.

Так, було вирішено вимагати депортації дипломатів, що підірве діяльність російської розвідки в країні на довгі роки, а також призупинити двосторонні контакти, зокрема - відкликали запрошення голові МЗС РФ Сергію Лаврову відвідати Лондон.

"Після цього кричущого інциденту ми не можемо залишити відносини на колишньому рівні. Тому ми припиняємо всі двосторонні контакти на високому рівні", - підкреслила Мей.

За її словами, хоча переривання контактів з Росією не в інтересах Англії, члени королівської сім'ї та дипломати не поїдуть на Чемпіонат світу з футболу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Великій Британії встановили, що речовина, якою отруїли Сергія і Юлію Скрипаль, була розроблена в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?