МЗС України пропонує вжити серйозних заходів щодо Росії і СНД
Категорія
Політика
Дата публікації

МЗС України пропонує вжити серйозних заходів щодо Росії і СНД

МЗС України пропонує вжити серйозних заходів щодо Росії і СНД
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ України підготувало для державного лідера пропозиції про вихід зі складу СНД та денонсацію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написала член парламентського комітету, нардеп Світлана Заліщук, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Розрив ключового договору: в РФ пропонують офіційно відмовитися від визнання кордонів України

За словами нардепа, про підготовлені пропозиції керівник українського зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін розповів на засіданні парламентського комітету.

"На питання, коли можна очікувати таких рішень, міністр відповів, що рішення - за главою держави", - підкреслила чиновниця.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії лицемірно стверджували, що не стануть розривати Договір про дружбу, співробітництво і партнерство, тому що хочуть мати міцні відносини з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?