Матч Барселона - Челсі: результат і відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Барселона - Челсі: результат і відео голів

Матч Барселона - Челсі: результат і відео голів
Джерело:  online.ua

14 березня на стадіоні Камп Ноу відбувся матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між командами "Барселона" і "Челсі". Перемогу в матчі здобула "Барселона" з рахунком 3:0.

Відео голів матчу Барселона-Челсі було опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Динамо" феєрично зіграв з "Лаціо" в Римі: з'явилося відео голів

Перший гол у ворота лондонської команди Ліонель Мессі забив на 3-й хвилині матчу. Другий гол у ворота суперника відправив Усман Дембеле. В середині другого тайму "Барселона" забила третій гол - остаточний рахунок матчу на 63-й хвилині визначив Мессі. Цей гол став його сотим голом у Лізі чемпіонів.

Впевнена перемога в матчі з "Челсі" надала "Барселоні" путівку до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Тим самим каталонський клуб поставив рекорд у всіх єврокубкових турнірах, так як в 11-й раз поспіль пробився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, в першому матчі між "Барселоною" і "Челсі", який проходив 20 лютого в Лондоні, команди зіграли внічию з рахунком 1:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український спортсмен Віктор Циганков після ефектного голу визнаний кращим гравцем тижня Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?