ГПУ готує затримання і арешт Савченко: оприлюднені підозри
Категорія
Україна
Дата публікації

ГПУ готує затримання і арешт Савченко: оприлюднені підозри

ГПУ готує затримання і арешт Савченко: оприлюднені підозри
Джерело:  online.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що є неспростовні докази того, що нардеп Надія Савченко готувала теракт у Верховній Раді. 15 березня він внесе подання до парламенту на її затримання і арешт.

Відео з виступом Луценка було опубліковано на офіційній сторінці Верховної Ради в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Раді пред'явили гучні звинувачення Савченко

Луценко пояснив, у чому ГПУ підозрює Савченко. За його словами, вона особисто планувала і давала вказівки, як провести теракт в сессійній залі ВР.

Голова ГПУ також закликав парламентаріїв підтримати проект закону про те, що після подання на затримання і арешт Савченко, її дипломатичні паспорти були заблоковані. Луценко підкреслив, що таким чином Савченко не вдасться виїхати з України.

Слід зазначити, що 15 березня Савченко з'явилася на допит до СБУ у справі Рубана. На брифінгу перед цим вона заявила, що готова взяти голову центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" на поруки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Служба безпеки України викликала на допит народного депутата України Надію Савченко у справі Володимира Рубана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?