Отруєння Скрипаля: Росія зважилася на заходи у відповідь проти Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: Росія зважилася на заходи у відповідь проти Британії

Отруєння Скрипаля: Росія зважилася на заходи у відповідь проти Британії
Джерело:  РІА Новини

Кремль вишле з Росії британських дипломатів у відповідь на дії Великої Британії.

Про це заявив керівник зовнішньополітичного відомства Росії Сергій Лавров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Велика Британія висунула гучні звинувачення РФ на СБ ООН: Москва різко відреагувала

Відзначається, що раніше в четвер, 15 березня, офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова стверджувала, що Росія нібито сподівалася на діалог з Британією в "справі Скрипаля", проте, отримала на запити "нічого не значущі відписки".

За її словами, заяви Британії про причетність РФ до отруєння Сергія Скрипаля "абсолютно божевільні", а дії Лондона, - "інформаційно-політичне шоу".

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли в Великій Британії речовиною, яка була розроблена в РФ. Кремль не зміг надати переконливих пояснень, як ця хімзброя потрапила в Англію, після чого з Британії вирішили вислати 23 російських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?