Верховна Рада прийняла серйозне рішення по Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Верховна Рада прийняла серйозне рішення по Савченко

Верховна Рада прийняла серйозне рішення по Савченко
Джерело:  rbc.ua

Нардепа Надію Савченко виключили з комітету національної безпеки України. Це рішення було прийнято Верховною Радою 15 березня - за виключення Савченко проголосував 261 депутат.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: У Раді пред'явили гучні звинувачення Савченко

Народний депутат Дмитро Тимчук прокоментував виключення Савченко з комітету нацбезпеки. Він назвав його адекватним, а також не виключив, що вона могла комусь передавати дані, що становлять військову і державну таємниці України.

За словами Тимчука, Савченко можуть позбавити депутатської недоторканності вже на наступному тижні. Він заявив, що через резонансність даного питання його розгляд не будуть затягувати.

Також стало відомо, що ГПУ внесла до ВР подання про зняття депутатської недоторканності, затримання і арешт Савченко. Тексти документів опублікувала на своїй сторінці прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Савченко підозрюють в підготовці теракту в Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?