Бакулін є другорядним персонажем у "справі по вишкам Бойка", - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Бакулін є другорядним персонажем у "справі по вишкам Бойка", - Рабінович

Бакулін є другорядним персонажем у "справі по вишкам Бойка", - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Думку про те, що народний депутат України, член Опоблоку Євген Бакулін замішаний у справі по «вишкам Бойка» в якості другорядного персонажа висловив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович у кулуарах Ради, повідомляє «РБК-Україна», передає ONLINE.UA.

«Я із задоволенням спостерігав за тим цирком, який влаштували у Верховній Раді навколо зняття депутатської недоторканності з депутата Бакуліна. Він, безумовно, замішаний в історії з «вишками Бойка», і я, звичайно ж, голосував за це рішення. Однак всім треба зрозуміти одну важливу річ: Бакулін - НЕ зайчик, це другорядний персонаж, а Генпрокуратура за допомогою Верховної Ради обрубали всі кінці у кримінальній справі «по вишок Бойка», які тепер стали вежами НЕ Бойко, а Бакуліна. Але «вушка Бойко» все-таки стирчать», - констатував політик.

Парламентарій прогнозує, що тепер слідство буде займатися людиною, який вже 1,5 року знаходиться в Москві, і судити його будуть віддалено, як, втім, і всіх інших.

«Вітаю з цим українське правосуддя!» - заявив нардеп.


«Людям просто замилюють очі псевдотеррорістіческімі атаками і« вершать правосуддя », а самі в цей час, торгуючись між собою, намагаються протягнути три креатури від провладних фракцій: Денисову - від «Народного фронту» на посаду омбудсмена, Пацкана - від «УДАРу» Кличка на главу Рахункової палати і Смолія - на главу НБУ. Шулери ділять награбоване, паралельно показуючи нам «ефектне кіно», відволікаючи від економічних питань», - впевнений політик.

Він також прокоментував останню інформацію про народного депутата Надії Савченко, вважаючи, що ця ситуація цілком прогнозована - ще з моменту звільнення Савченко політик попереджав про такий результат подій.

«Зараз вони розпинають Савченко і звинувачують її в тому, що вона хотіла кинути в сесійний зал дві гранати, обрушити стелю, добивати депутатів з автоматів ... Не маючи доказів, прибирають її з комітету з нацбезпеки і знімають недоторканність! Хоча ще два роки тому всі бігали в футболках з її зображенням і переживали, що вона голодує. Не потрібно було робити з неї ікону, щоб потім розпинати як «агента Кремля», - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?