10 онлайн-курсів, що навчать тебе класно писати
Категорія
Цікаве
Дата публікації

10 онлайн-курсів, що навчать тебе класно писати

10 онлайн-курсів, що навчать тебе класно писати
Джерело:  online.ua

Майже всі стикаються з необхідністю писати. Блог у «Фейсбуці», есей в університеті, мотиваційний лист для вступу до закордонного вишу, навіть підпис до фото в «Інстаграмі» – це невеликий, але текст. Тож Реймонд Олівер зібрав англомовні курси на будь-який смак, що допоможуть розвинутися в написанні будь-яких текстів. Ще й англійську мову підтягнути.

#1. Пиши яскраво: як навчитись писати унікальні тексти

Завдяки цьому курсу ти зробиш гігантський крок уперед до створення чудових текстів. Потужної тактики написання, яку тут називають «основними принципами», легко дотримуватися разом із стратегічними вправами. Це допомагає швидко оволодіти мистецтвом письма. Ти назавжди озброїшся знаннями, які зроблять будь-який шматок бездарного тексту магічним і незабутнім.

#2. Творчий нон-фікшн: пиши про істину в особливому стилі

У цьому курсі Сьюзен Орлеан, відома письменниця і постійна авторка у виданні New Yorker, проведе тебе крізь власний творчий процес. Ти побачиш, як звичайні теми стають фантастичними історіями. Вона розповість, як готується до написання, і пояснить, чому допитливість, перевірка та співпраця – основа всієї роботи.

#3. Письмовий удар: пиши переконливо

Цей курс містить узагальнені поради про те, як завойовувати прихильність людей написаними словами. Ти дізнаєшся про принципи, які можна застосувати до більшості текстів, серед них і до електронних листів, звітів, презентацій, сторінок продажів, реклами, блогів та інших.

#4. Секретний соус для величних творів

Це вступний курс, який дасть тобі потужну основу для створення власного письмового стилю. Курс покаже унікальну систему, призначену для суттєвого вдосконалення навичок усього за кілька тижнів, і дасть достатньо знань, які вмить підвищать якість твоїх текстів.

#5. Письмо ніндзя: чотири рівні письменницької майстерності

У цьому курсі ти дізнаєшся, як досягти якості на будь-якому рівні з будь-яким типом тексту. Неважливо, блог це чи стаття, есе чи мотиваційний лист, корпоративний звіт чи контент-маркетинг. Зрештою ти оціниш те, як один твір здатен вразити неймовірною красою, тоді як інший, написаний на цю саму тему, змусить сумувати до сліз.

#6. Основи ведення блогів

Цей курс дасть тобі необхідне, щоб вдало розпочати власний блог. Ідеально підійде для початківців, але також для тих, хто хоче дізнатися більше про особливості роботи блогерів.

#7. Творче письмо для всіх: 10-денний виклик у журналістиці

Авторка курсу Емілі Ґулд проведе тебе через 10 днів творчого письменництва. Ці дні наповняться життєвими прикладами, підказками, спостереженнями й творчими секретами. Ти повертатимешся до написання одного тексту протягом 10 хвилин щодня. І коли минуть 10 днів, зможеш оглянути готовий текст, що в результаті буде створений. Використай цей курс, щоб вийти із внутрішніх кордонів і втілити чудові ідеї на папері.

#8. Як написати і видати книгу

Тара Джентл покаже простий спосіб обернути твої ідеї в книгу, доступну для продажу на Amazon або власному веб-сайті. Ти можеш писати популярні матеріали та отримувати прибуток із цього бізнесу значно швидше, ніж думаєш.

#9. Пиши правдиво: мемуарні тексти

Авторка бестселерів New York Times Ейлет Волдман ознайомить тебе з особливим підходом до побудови оповідань. Вона ставить акцент на вирішенні проблем і можливостей у написанні мемуарів. Починаючи з критично важливої справжності та чесності, вона також розкаже про усунення найбільш поширених помилок, які роблять у текстах.

#10. Основи творення історії: характер, конфлікт, контекст

Приєднайся до автора міських фентезі Деніела Хосе-старшого, щоб за 40 хвилин пізнати основи побудови оповідання. Цей курс призначений для творчих письменників (початківців та більш досвідчених) і всіх, хто хоче глибше зрозуміти, що робить історію такою цікавою.

Автор Софія Шапошнікова

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?