Клімкін зробив гучну заяву про Росію і Третю світову
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін зробив гучну заяву про Росію і Третю світову

Клімкін зробив гучну заяву про Росію і Третю світову
Джерело:  BBC

Росія фактично веде Третю світову війну.

Про це висловився керівник українського зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика BBC.

Читайте також: Україна в ООН закликала розширити санкції проти Росії

Міністр нагадав про намір Росії проводити незаконні президентські вибори в анексованому Криму і про отруєння колишнього бійця ГРУ Сергія Скрипаля в Британії.

"На тлі того, що відбувається зараз, що відбулося в Солсбері, всім прекрасно зрозуміло, що Росія фактично веде Третю світову війну, але гібридними методами", - підкреслив він.

Також Клімкін зазначив, що Росія не тільки поставила себе в один ряд з КНДР, Сирією, Іраком при Хусейні, а й свідомо працює проти країн Заходу. "Росія зараз загрожує самому існуванню цінностей і західного світу. Ми повинні чесно сказати, і для себе в тому числі, що знаходимося на передньому рубежі цієї боротьби", - резюмував політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Україна готова розірвати договір про економічне співробітництво з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?