Ліга Європи: з'явилися результати жеребкування чвертьфіналу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: з'явилися результати жеребкування чвертьфіналу

Ліга Європи: з'явилися результати жеребкування чвертьфіналу
Джерело:  online.ua

Визначилися пари супротивників в чвертьфінальній стадії Ліги Європи.

Жеребкування пройшло в п'ятницю, 16 березня, в штаб-квартирі Союзу європейських футбольних асоціацій в Ньоні, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Динамо" феєрично зіграв з "Лаціо" в Римі: з'явилося відео голів

Кривдники київського "Динамо", футболісти римського "Лаціо" зустрінуться з австрійським "Зальцбургом". Німецький "Лейпциг" зіграє з французьким "Марселем", британський "Арсенал", - з російським ЦСКА, іспанський "Атлетіко", - з португальським "Спортингом".

Варто зауважити, що ігри чвертьфіналу пройдуть 5 і 12 квітня. Півфіналу, - 26 квітня і 3 травня. Фінал Ліги Європи призначений на 16 травня на "Стад-де-Ліоні".

Як повідомляв ONLINE.UA, в ході одного з матчів між "Динамо" і "Лаціо" український півзахисник Віктор Циганков забив дуже ефектний гол у ворота супротивника, після чого був визнаний кращим гравцем тижня в Лізі Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?