Україна не дозволить росіянам голосувати в дипустановах РФ - Аваков
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна не дозволить росіянам голосувати в дипустановах РФ - Аваков

Україна не дозволить росіянам голосувати в дипустановах РФ - Аваков
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 березня, вхід до дипломатичних установ РФ в Україні буде дозволений тільки особам, які мають дипломатичний статус.

Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Досягли дна: суперники Путіна влаштували бійку на дебатах у прямому ефірі

"Режим охорони дипломатичних установ РФ на території України - в Києві, Харкові, Одесі та Львові - не передбачатиме доступ до цих об'єктів громадян РФ для голосування на виборах", - підкреслив Аваков.

За його словами, такі заходи вводяться через нехтування Росією законними вимогами України та публічні акціі протесту, щоб уникнути важких наслідків.

"МВС звертається до дипломатів і громадян РФ з проханням підкоритися законним вимогам України - не провокувати ситуацію, дотримуватися порядку і законів України", - додав міністр.

Варто зауважити, що раніше представники націоналістичних рухів висловлювали протест проти проведення виборів президента РФ в дипустановах України і погрожували зірвати виборчий процес, після чого Росія зверталася до України з закликом забезпечити безпеку проведення виборів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройман назвав проведення "виборів" на окупованій території Криму, - фейком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?