Обшуки на "Новій пошті": ГПУ оприлюднила причини
Категорія
Події
Дата публікації

Обшуки на "Новій пошті": ГПУ оприлюднила причини

Обшуки на "Новій пошті": ГПУ оприлюднила причини
Джерело:  online.ua

Масштабні обшуки в відділеннях "Нової пошти" у Харкові, Києві, Дніпрі і Полтаві проводились у справі про несплату податків в особливо великих розмірах.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: СБУ затримала одного з головних "платників податків" бойовиків "ДНР"

Посадових осіб "Нової пошти" підозрюють в застосуванні злочинної схеми з переведення в готівку безготівкових коштів підприємств-клієнтів за допомогою безтоварних операцій з використанням підроблених документів підприємств з ознаками фіктивності.

За даними Сарган, Луценко взяв під особистий контроль розслідування кримінального провадження у справі "Нової пошти". Наступного тижня будуть заслухані матеріали справи - якщо доказів у порушеннях посадових осіб "Нової пошти" не буде отримано, то справа буде закрита.

Співзасновник "Нової пошти" Володимир Попершнюк назвав "приниженням" обшуки в офісах компанії. Він уточнив, що компанія платить по 2,3 млрд податків, створила понад 30 тисяч робочих місць, але в результаті отримала обшуки по всій країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в українських містах провели близько 15 обшуків в приміщеннях компанії "Нова пошта".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?