Паралімпіада 2018: українські спортсмени досягли нових успіхів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Паралімпіада 2018: українські спортсмени досягли нових успіхів

Паралімпіада 2018: українські спортсмени досягли нових успіхів
Джерело:  online.ua

На Паралімпіаді, яка в 2018 році проходить в Пхенчхані, українські спортсмени завоювали ще дві медалі. В активі України вже 21 медаль, збірна країни займає п'яте місце в загальному медальному заліку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт змагань.

Читайте також: Паралімпіада 2018: Україна отримала першу золоту медаль

Медальна скарбничка українських паралімпійцев 17 березня поповнилася "сріблом" і "бронзою". Їх принесли команді Григорій Вовчинський і Максим Яровий.

Вовчинський виборов друге місце в лижних гонках на 10 км серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Він фінішував з часом 26 хвилин 39,5 секунд. У цій же дисципліні також зайняв 4-е місце українець Ігор Рептюх - він відстав від лідера на 34,9 секунди.

Срібний призер Паралімпіади-2018 Григорій Вовчинський

Максим Яровий посів третє місце в останній лижній гонці Паралімпіади-2018. Він завоював "бронзу" на дистанції 7,5 км, яка проходила "сидячи".

Бронзовий призер Паралімпіади-2018 Максим Яровий

На сьогоднішній день в активі української збірної Паралімпіади-2018 є 6 золотих, 7 срібних і 8 бронзових медалей. Перше місце в загальному медальному заліку займають спортсмени з США (12 золотих медалей), друге - Нейтральні паралімпійські спортсмени (росіяни), які виступають під прапором Міжнародного паралімпійського комітету.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за підсумками перших кількох днів Паралімпіади-2018 збірна України посіла третє місце в загальному рейтингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?