Україна офіційно звернулася в ООН через незаконні вибори в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна офіційно звернулася в ООН через незаконні вибори в Криму

Україна офіційно звернулася в ООН через незаконні вибори в Криму
Джерело:  Укрінформ

Українська влада направила офіційне звернення в ООН через незаконні вибори президента Росії в окупованому Криму. У ньому Україна закликає не допустити дій окупантів, які порушують суверенітет України, права і свободи людини та Статут ООН.

Копії офіційного листа України в ООН опублікувало видання "Укрінформ", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У ЄС зробили важливу заяву по "виборам" президента РФ в Криму

Офіційним зверненням в ООН Україна звернулася до всього міжнародного співтовариства у зв'язку з організацією незаконних виборів президента РФ на тимчасово окупованій частині території України - в АР Крим та місті Севастополі. Документ підписав постпред України при ООН Володимир Єльченко.

Також документ містить заяву МЗС України про незаконне голосування в Криму. Даний лист було направлено генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу, голові Радбезу ООН, постійному представнику Нідерландів при Організації Об'єднаних Націй Карелу ван Остеру та делегаціям усіх країн-членів ООН.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні заборонили росіянам голосувати в дипустановах РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?