Росія жорстко відповіла Британії на висилку російських дипломатів
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія жорстко відповіла Британії на висилку російських дипломатів

Росія жорстко відповіла Британії на висилку російських дипломатів
Джерело:  online.ua

МЗС РФ оголосило персонами нон-грата 23 британських дипломатів. Відповідна нота передана послу Великобританії в РФ Лорі Брістоу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офійіальний сайт МЗС Росії.

Читайте також: Велика Британія готує ще одну жорстку відповідь Росії на отруєння Скрипаля

У повідомленні відомства зазначено, що крім висилки британських дипломатів з Росії, в рамках відповіді Лондону, Москва припиняє діяльність Британської ради на території РФ, а також закриває Генконсульство Великої Британії в Санкт-Петербурзі.

Відзначається, що британських дипломатів зобов'язали покинути Росію протягом тижня. Також Москва попередила Лондон, що якщо британська влада продовжить робити подальші дії недружнього характеру відносно Росії, то буде вжито інші заходи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Велика Британія вжила щодо Росії жорсткі заходи за отруєння Сергія Скрипаля. Лондон вислав з країни 23 російських дипломатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?