В "ДНР" придумали, як швидко закінчити війну на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" придумали, як швидко закінчити війну на Донбасі

В "ДНР" придумали, як швидко закінчити війну на Донбасі
Джерело:  РІА Новини

Війну на Донбасі можна закінчити за два тижні, якщо "відправити у відпустку" США.

З такою нахабною заявою виступив російський письменник Захар Прилєпін, який воює на стороні бойовиків "ДНР", в інтерв'ю РИА Новостям, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бойовики "ДНР" зробили нову цинічну заяву про війну на Донбасі

"Якщо б Америка пішла на два тижні у відпустку, українська проблема була б вирішена стрімким чином. Не вся Америка, а частина, яка приймає рішення", - заявив терорист.

Таким чином він в черговий раз звинуватив США у впливі на конфлікт на Донбасі. Прилєпін вважає, що нібито провокації з боку української влади відбуваються за "вказівками" Вашингтона.

Крім Прилепина, з не менш обурливою заявою виступив ще один представник бойовиків на Донбасі, полпред ДНР "в Мінську Денис Пушилін. Він звинуватив Україну в легалізації каральних заходів проти прихильників окупантів, коментуючи закон про реінтеграцію Донбасу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві жорстко відреагували на пропозицію спецпредставника Держдепу США Курта Волкера ліквідувати "ЛДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?