У Росії раптово помер відомий український режисер
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії раптово помер відомий український режисер

У Росії раптово помер відомий український режисер
Джерело:  online.ua

У Москві помер відомий український режисер Олександр Павловський. Кінематографіст пішов з життя у віці 70 років. Причиною смерті Павловського став інфаркт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Союз кінематографістів Росії.

Читайте також: У Росії помер відомий радянський актор

Павловський помер 16 березня. Відзначається, що він пішов з життя раптово - до смерті Олександр Ілліч нічим не хворів.

Олександр Павловський народився в Одесі в 1947 році. Після закінчення ВДІКу він був режисером-постановником Одеської кіностудії, а з 1993 року працював художнім керівником кіностудії "Аркадія". За свій внесок в розвиток українського кіно Павловський був удостоєний звання заслуженого діяча мистецтв України. На початку 2000-х років режисер переїхав до Росії.

Фільмографія Павловського налічує десятки популярних фільмів. Серед них: "Зелений фургон", "Дитина до листопада", "Жриця кохання", "Земський лікар", "У ритмі танго". З 2016 року Павловський знімав короткометражні фільми для дитячого гумористичного кіножурналу "Єралаш".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії потрапив до лікарні відомий режисер Микита Михалков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?