Лондон пригрозив відповіддю Москві на висилку англійських дипломатів з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Лондон пригрозив відповіддю Москві на висилку англійських дипломатів з РФ

Лондон пригрозив відповіддю Москві на висилку англійських дипломатів з РФ
Джерело:  Reuters

Британська влада вже на наступному тижні розгляне нові заходи проти Росії у відповідь на висилку 23 англійських дипломатів.

Про це заявила прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Великобританія прийняла жорсткі заходи проти РФ

У своєму виступі британська прем'єрка зазначила, що розцінює висилку дипломатів Великої Британії з Росії як грубе порушення міжнародного права. У зв'язку з цим вона планує скликати раду національної безпеки Сполученого Королівства.

"Ми не потерпимо, щоб Росія загрожувала життю громадян Великої Британії і інших людей на британській землі",- заявила Мей.

Вона нагадала, що Лондону в російсько-британському конфлікті надають підтримку друзі і союзники з усього світу. При цьому прем'єр-міністр Британії наголосила, що Лондон не зацікавлений в повному розриві діалогу з Москвою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Велика Британія планує повністю відмовитися від російського газу  у відповідь Росії на отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?