Бій Гвоздик - Амар: результати і відео кращих моментів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Гвоздик - Амар: результати і відео кращих моментів

Бій Гвоздик - Амар: результати і відео кращих моментів
Джерело:  online.ua

У Нью-Йорку 18 березня на легендарній арені Madison Square Garden відбувся боксерський поєдинок між українським боксером Олександром Гвоздиком і французом Мехді Амаром. За результатами бою перемогу здобув українець, який став тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC.

Відео кращих моментів бою Гвоздик - Амар було опубліковано в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бій Гловацькі-Радченко в польській Нисі: з'явилося відео кращих моментів

Поєдинок між українцем і французом тривав усі 12 раундів, протягом яких Гвоздик був фаворитом бою. За підсумками поєдинку судді віддали українському боксеру перемогу одноголосним рішенням: 116:112, 118:110 і 117:111.

Слід зазначити, що Олександр Гвоздик за свою кар'єру провів 15 боїв на професійному рингу, всі з яких завершувалися перемогами. При цьому 12 з 15 перемог українець завоював достроково.

Перемога в бою з Мехді Амаром дає шанс Гвоздику битися за повноцінний титул чемпіона Всесвітньої боксерської ради. Цей поєдинок він проведе з переможцем бою між Адонісом Стівенсоном і Баду Джеком, який відбудеться 19 травня в Монреалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український боксер Артем Далакян став новим чемпіоном світу за версією WBA в найлегчайшем вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?