Українцям спростила візовий режим ще одна держава
Категорія
Політика
Дата публікації

Українцям спростила візовий режим ще одна держава

Українцям спростила візовий режим ще одна держава
Джерело:  online.ua

Держава Кувейт спрощує візовий режим для громадян України. Відтепер, українці зможуть в'їжджати туди по електронним візами.

Така угода була укладена під час державного візиту Порошенко в Кувейт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського президента.

Читайте також: Європа висунула Україні вимоги щодо безвізу

"Кувейт включить Україну в перелік держав, громадянам яких візи оформляються в міжнародному аеропорту Кувейту або в електронному вигляді", - говориться в повідомленні.

Крім спрощеного візового режиму, Порошенко і Емір Держави Кувейт Сабах аль-Ахмад Аль-Джабер Ас-Сабах підписали ряд двосторонніх договорів про співробітництво у військовій, науковій, молодіжної сферах та сфері фізичної культури і спорту.

Також в ході переговорів президент України і Емір Кувейту обговорили питання введення миротворчої місії ООН на окупований Донбас, а також членство України в Раді з прав людини ООН в 2018-2020 роках.

Порошенко подякував Сабаху аль-Ахмаду Аль-Джаберу Ас-Сабаху за підтримку територіальної цілісності України, а Емір Кувейту в свою чергу зазначив, що його країна послідовно виступає проти будь-якої агресії відносно держав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що безвізовий режим був введений між Україною і ОАЕ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?