Порошенко назвав президента, якого зможуть законно обрати в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав президента, якого зможуть законно обрати в Криму

Порошенко назвав президента, якого зможуть законно обрати в Криму
Джерело:  online.ua

Український голова Петро Порошенко назвав єдиного президента, за якого зможуть законно проголосувати в окупованому Криму. Це буде президент України.

Відео з відповідною заявою було опубліковано на сторінці Порошенка в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Вибори без вибору: МЗС України прокоментував голосування в окупованому Криму

Порошенко в черговий раз підкреслив, що президентські вибори, які проводяться окупантами на території анексованого Криму, є незаконними. Також він додав, що їх результати не визнає Україна та міжнародне співтовариство.

"Єдиний президент, якого обиратиме Крим, буде президент України. Я з цього приводу не сумніваюся", - підкреслив український гарант.

З такою заявою Порошенко виступив в ході зустрічі з головою Національної Асамблеї Держави Кувейт, де в даний час він знаходиться з державним візитом. Він звернувся до катарської сторони за захистом прав кримських татар, які піддаються репресіям з боку Росії в окупованому Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС зробили важливу заяву по "виборам" президента РФ в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?