На Україну насувається новий циклон: синоптики зробили невтішний прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається новий циклон: синоптики зробили невтішний прогноз

На Україну насувається новий циклон: синоптики зробили невтішний прогноз
Джерело:  online.ua

З понеділка, 19 березня, снігопади в Україні припиняться на кілька днів, після чого відновляться з новою силою. Така погода в Україні буде пов'язана з новим циклоном, який наближається до країни з боку півдня Європи.

Про це повідомила народний синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Сніговий апокаліпсис в Україні: названі області, які замете снігом

За прогнозом синоптика, сніговий циклон, який вже кілька днів вирує в країні, покине Україну. Сніг буде йти тільки в східних областях, а на всій іншій території країни встановиться суха, але морозна погода. Вдень стовпчики термометрів будуть опускатися до -6С°, а вночі - до -12С°.

Погода в Україні 19 березня

Погода в Києві в понеділок, 19 березня, буде також холодною. Істотних опадів в українській столиці не передбачається, але на дорогах буде ожеледиця.

Погода в Україні 20 березня

З вівторка, 20 березня, ситуація з погодою знову ускладниться. Снігопади і дощі, які будуть споровождаться сильним вітром, знову обрушаться на всю територію України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше синоптики назвали причини аномальної весни в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?