Невідкладно: Порошенко вніс в Раду законопроект про валюту
Категорія
Економіка
Дата публікації

Невідкладно: Порошенко вніс в Раду законопроект про валюту

Невідкладно: Порошенко вніс в Раду законопроект про валюту
Джерело:  online.ua

На розгляд Верховної Ради України внесли законопроект "Про валюту".

Документ був визначений державним лідером Петром Порошенком як невідкладний, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Курси валют в Україні на понеділок, 19 березня

Відзначається, що 17 березня Порошенко визначив законопроект як невідкладний, і 19 березня проект закону №8152 з'явився на сайті парламенту. Однак, на даний момент текст документа відсутній.

Раніше президент розповідав, що новий законопроект пропонує принцип "дозволено все, що не заборонено" і вводить поступову, гнучку лібералізацію валютного ринку, вільний рух валютних цінностей, ліквідує зупинення зовнішньоекономічної діяльності. За його словами, законопроект "Про валюту" стимулює розвиток економіки і має велике значення для бізнесу.

Нацбанк України стверджує, що після прийняття закону в Раді буде необхідно півроку для узгодження актів з нормами закону, після чого він набуде чинності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий керівник НБУ Яків Смолій назвав сім стратегічних цілей відомства в середньостроковій перспективі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?