На Донбасі випав сніг дивного кольору: соцмережі губляться в версіях
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі випав сніг дивного кольору: соцмережі губляться в версіях

На Донбасі випав сніг дивного кольору: соцмережі губляться в версіях
Джерело:  online.ua

На території ряду міст Донецької і Луганської області випав сніг незвичайного відтінку, що викликало бурхливі обговорення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані користувачів соцмереж.

Читайте також: Київ засипало снігом: користувачі мережі публікують яскраві фото

Відзначається, що деякий час сніг йшов незвичайного кольору, - деякі стверджують, що він був жовтим, а інші, - що оранжевого або кремового. Пізніше знову йшов звичайний сніг, через що сніговий покрив вийшов "тришаровим".

"Таке враження, що з домішкою цегляного пилу", "В цей час в Африці зазвичай пилові бурі. Це африканський пісок, швидше за все", "Головне його не їсти", "Судячи по вчорашньому напрямку вітру (східний), викид був в районі Луганська. І судячи з усього коптило щось дуже довго, раз покрило пів-Донбасу", "Мені здається досить дивним пояснення про пісок з Сахари. Але таке можливо", "Не знаю як на Донбасі, в Запоріжжі такий саме", - написали в мережі.

Варто зауважити, що в "ЛНР" провели "експертизу", в ході якої встановили, що в снігу є частки пилу, хімічний склад якого поки встановити не вдалося; при цьому заявили, що на момент випадання снігу був північно-східний вітер, що дало привід для жартів в мережі, що таким чином терористи традиційно хочуть звинуватити Україну.

У мережі з'явилося відео з незвичайним снігом:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про прихід нового циклону в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?