Блюма: відома українська продюсерка шукає домівку для врятованого цуценяти
Категорія
Україна
Дата публікації

Блюма: відома українська продюсерка шукає домівку для врятованого цуценяти

Блюма: відома українська продюсерка шукає домівку для врятованого цуценяти
Джерело:  online.ua

Українська продюсерка Надя Пожарська шукає домівку та дбайливих господарів для цуценяти на ім’я Блюма. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на допис у Facebook.

Надія пише, що підібрала цуценя вночі на узбіччі та відвезла її в лікарню, де її вилікували від ентериту. Там крихітці дали ім’я Блюма.

«Ми її відвідували, потім вона відновлювалася вже в клітці поруч з кошенятами, і так більше двох місяців, поки прищепилася двічі і всі у нас вдома зробили щеплення і, нарешті, возз'єдналися» - пише продюсерка.

Врешті, Блюму вилікували і тепер шукають для неї дбайливих і люблячих господарів. Зараз їй вже 5 місяців, вона активна і веде себе як звичайний щеня.

«За нею, крім всієї цієї льодової історії, пристойна родина, інвестицій тисяч на двадцять, знайомства з медійними персонами і фотографії від професійних фотографів. Треба брати» - зазначила Пожарська.

Як повідомляв ONLINE.UA, американська актриса Джилліан Андерсон, відома за своєю роллю в серіалі "Секретні матеріали", оголилася заради порятунку тварин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?