Відбувається щось жахливе: Макаревич різко висловився про держпропаганду РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відбувається щось жахливе: Макаревич різко висловився про держпропаганду РФ

Відбувається щось жахливе: Макаревич різко висловився про держпропаганду РФ
Джерело:  online.ua

Легендарний російський музикант і виконавець Андрій Макаревич розповів, що влада Росії перетворює громадян у "злісних д*білів".

Про це він висловився на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Запоріжжі легендарній "Машині часу" підспівував стадіон

Відзначається, що музикант з'їздив в США, після чого опублікував кілька фото звідти і порівняв американців і росіян між собою: "Вперше вразило - наскільки вони спокійніші, веселіші і добріші за нас. Це не вони стали краще - вони не стали краще. Це з нами відбувається щось жахливе".

Під постом Макаревича почалася активна дискусія, відповідаючи на одне із запитань якої артист припустив використання в рамках держпропаганди якогось 25-го кадру.

"Їй-богу, мені здається вони відкрили якийсь двадцять п'ятий кадр, який реально перетворює людей в злісних д*білів", - підкреслив він і запропонував спиляти Останкінську вежу.

Зауважимо, що за добу публікації запис зібрав майже чотири тисячі "лайків", сотні "репостів", і десятки солідарних висловлювань.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Макаревич розповідав, як "російські патріоти" вимагали від нього терміново полюбити Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?