Госпіталізація зірки "Сватів" в Москві: ЗМІ розповіли про причини
Категорія
Світ
Дата публікації

Госпіталізація зірки "Сватів" в Москві: ЗМІ розповіли про причини

Госпіталізація зірки "Сватів" в Москві: ЗМІ розповіли про причини
Джерело:  ТАРС

Скандального російського актора, відомого за роллю в серіалі "Свати", Федора Добронравова госпіталізували через "невеликий напад".

Про це розповів артист Олександр Ширвіндт, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: У Росії потрапив в лікарню відомий режисер

"У Федора трапився якийсь маленький напад судинного характеру. Це сталося в Сергієвому Посаді, сьогодні він їде в Москву і на пару днів ляже в клініку для обстеження", - підкреслив Ширвіндт.

Відзначається, що на даний момент стан Добронравова стабільний, однак, найближчі спектаклі з його участю були скасовані.

Нагадаємо, про госпіталізацію раніше розповіла представниця артиста Ірина Сойкіна, однак, вона не стала розповідати про причини.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Федору Добронравову заборонений в'їзд в Україну, і він внесений до "чорного списку" Мінкульту через антиукраїнську позицію і незаконне відвідування окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?