Політики десятки років грабують Україну, прикриваючись вишиванками і георгіївськими стрічками, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Політики десятки років грабують Україну, прикриваючись вишиванками і георгіївськими стрічками, - Рабінович

Політики десятки років грабують Україну, прикриваючись вишиванками і георгіївськими стрічками, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Заяву про те, що Україною всі роки незалежності керували політики, які підбурювали захід і схід країни, щоб на хвилі загострення протиріч грабувати її, зробив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу «112 Україна». Про це повідомляє « РБК-Україна », передає ONLINE.UA.

«За весь час незалежності України жоден керівник не впроваджував нормальну економічну політику розвитку, а тільки скидав людей за регіональною, національною, мовною принципам, щоб красти з бюджету. Всі політики тільки те й робили, що підбурювали схід із заходом, обмотуючись то георгіївськими стрічками, то вишиванками, - і безбожно крадучи при цьому з бюджету країни. Тут потрібно згадати великого українського політика В'ячеслава Чорновола, який колись сказав, що немає ні «москалів», ні «бандерівців», а є єдиний український народ, який обкрадають політикани», - зазначив політик.

«Ірина Фаріон - лютий націоналіст, антикомуніст і борець з російською мовою, наприклад, відповідно до даної їй характеристиці від 1978 року, була «політично грамотною і морально стійкою». Секретар комітету комсомолу Степан Кубів (сьогодні перший віце-прем'єр міністр України і один з лідерів Майдану) зазначив тоді «її організаторські здібності, тому вона була призначена керівником наукового гуртка марксистсько-ленінської естетики і допомагала іноземним студентам освоювати російську мову». Це все, що потрібно знати про політиків! Ці хамелеони десятки років крадуть, змінюючи вишиванки на георгіївські стрічки і навпаки. Їм все одно, у що одягатися, яку мова лаяти, лише бути біля годівниці! .. І це потрібно терміново міняти», - вважає політик.

Замість пристосуванців до влади повинні прийти люди, які зможуть запропонувати народу абсолютно нову економічну програму розвитку країни.

«Партія «За життя» закликає всіх - і лівих, і правих, і рівнян, і жителів Одеси, і дніпрян, і львів'ян: давайте будувати сильну, незалежну, нейтральну і економічно потужну державу - «Швейцарію Східної Європи». Пристосуванці повинні піти з політичної арени, а народу України потрібно запропонувати програму зовсім іншого розвитку країни, де пріоритетом буде розвиток економіки і заможне життя людей», - заявив народний депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?