Суд по справі Рубана: винесено важливе рішення
Категорія
Події
Дата публікації

Суд по справі Рубана: винесено важливе рішення

Суд по справі Рубана: винесено важливе рішення
Джерело:  rbc.ua

20 березня відбулося засідання Апеляційного суду Києва по справі Володимира Рубана. Керівника "Офіцерського корпусу" залишили під вартою і винесли додаткову підозру. Також суддя відхилив клопотання Надії Савченко про взяття Рубана на поруки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Політичний продукт РФ: СБУ показала нові докази по справі Рубана

Прокурор Олександр Банник в ході судового засідання заявив, що є неспростовні докази причетності Рубана до захоплення державної влади, що є злочином проти основ національної безпеки України. Також його підозрюють в підготовці терактів в центрі Києва і незаконному поводженні зі зброєю.

Також прокурор виступив проти клопотання Савченко, яка має намір взяти Рубана на поруки. Він заявив, що народна депутатка не може претендувати на особливу довіру, так як сама причетна до даних злочинів.

Суд відхилив клопотання Савченко і залишив Рубана під арештом, рішення про що раніше було винесено Шевченківським судом. Запобіжний захід Рубана залишився без змін - він буде знаходиться під вартою два місяці без можливості внесення застави.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ показала докази співпраці Рубана з бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?