З'явилася несподівана реакція Кремля на небажання Трампа вітати Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилася несподівана реакція Кремля на небажання Трампа вітати Путіна

З'явилася несподівана реакція Кремля на небажання Трампа вітати Путіна
Джерело:  РІА Новини

Небажання президента США Дональда Трампа вітати російського лідера Володимира Путіна з перемогою на виборах не є недружнім кроком.

З такою заявою виступив прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

Читайте також: Не здивовані: Трамп відмовився привітати Путіна з перемогою

Пєсков вважає, що Трамп не привітав Путіна через завантажений графік роботи. Він нагадав, що Москва виступає за нормалізацію відносин з Вашингтоном, підкресливши, що Путін отримав безліч поздоровлень від зарубіжних лідерів.

"Хтось в силу графіка не може подзвонити, хтось з інших причин. Не потрібно тут нічого згущувати. Ранок вечора мудріший", - додав Пєсков.

Слід додав, що на офіційному сайті Кремля повідомили, що Путіна привітали з перемогою на виборах президенти Білорусі, Китаю, Узбекистану, Киргизії, Індії, Вірменії та Азербайджану. Також відзначається, що вітальні телеграми прийшли від урядів Італії, Німеччини, Угорщини та Сербії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна має намір визнати нелегітимними вибори президента Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?