Цукерберг за добу втратив рекордну суму грошей через скандал з Facebook
Категорія
Світ
Дата публікації

Цукерберг за добу втратив рекордну суму грошей через скандал з Facebook

Цукерберг за добу втратив рекордну суму грошей через скандал з Facebook
Джерело:  CNBC

Засновник Facebook Марк Цукерберг за добу втратив 6 млрд доларів. Причиною тому став скандал з витіком даних користувачів соцмережі, через який відбулося різке падіння акцій Facebook.

Про це повідомляє повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

Читайте також: Facebook стрімко втрачає популярність у користувачів

Відзначається, що Цукерберг з дружиною володіють 403 млн акцій Facebook, вартість яких 19 березня впала на 8%. За даними експертів, на сьогоднішній день пакет акцій Цукерберга оцінюється в 68,5 млрд доларів.

За даними Bloomberg, рекордні фінансові втрати засновника Facebook не позначилися на рейтингу найбагатших людей в світі - там Марк Цукерберг, як і раніше, займає четверте місце.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що британська аналітична компанія Cambridge Analytica, яка була заснована в 2013 році, незаконно зібрала особисті дані понад 50 млн користувачів Facebook. Вони були використані для показу політичної реклами перед виборами президента США, на яких переміг Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп звинуватив соцмережу Facebook в роботі проти нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?