Вихідні на Великдень у 2018 році: як будуть відпочивати українці
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні на Великдень у 2018 році: як будуть відпочивати українці

Вихідні на Великдень у 2018 році: як будуть відпочивати українці
Джерело:  online.ua

У квітні 2018 року в українців буде кілька додаткових вихідних. 9 квітня, в понеділок, в Україні відпочиватимуть з нагоди Великодня, який цього року відзначається православними християнами 8 квітня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядовий портал.

Читайте також: Вихідні в 2018 році: як будуть відпочивати українці на свята

Згідно з календарем вихідних на 2018 рік, який був представлений Мінсоцполітики, в квітні в українців будуть триденні і чотириденні канікули. Чотири дні поспіль українці будуть відпочивати перед 1 травня, Днем міжнародної солідарності трудящих. Кабмін ввів додатковий вихідний 30 квітня, в понеділок.

Слід зазначити, що передсвяткових днів у квітні, коли робочий день скорочується на годину, з нагоди Великодня і Дня солідарності трудящих в календарі вихідних не передбачено. При цьому відпрацьовувати дані вихідні не доведеться.

Додамо, що погода на Великдень не порадує українців. За прогнозами синоптиків, цей день буде дощовим і прохолодним. Очікується, що справжня тепла весна в Україні настане не раніше травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко ввів ще один вихідний день для українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?