Вбивство соратника Березовського: поліція Британії розкрила нові подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство соратника Березовського: поліція Британії розкрила нові подробиці

Вбивство соратника Березовського: поліція Британії розкрила нові подробиці
Джерело:  independent.co.uk

Британська поліція не знайшла слідів злому в будинку російського бізнесмена Миколи Глушакова, який був знайдений задушеним 12 березня в Лондоні. Правоохоронці вважають, що соратник Березовського міг сам впустити вбивцю в будинок.

Про це повідомив глава антитерористичного підрозділу поліції Лондона Кларк Джерретт, передає ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Читайте також: Отруєння Скрипаля: Британія склала список найбільш абсурдних фейків РФ

В даний час криміналісти продовжують оглядати будинок убитого Глушакова, що займе якийсь час. Для слідчих дій лондонська поліція оточила будинок, в якому жив 68-річний бізнесмен.

Також наголошується, що правоохоронці поки не виявили зв'язку між отруєнням колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та вбивством Глушакова, який в 2010 році отримав політичний притулок у Великій Британії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліція Лондона виявила, що Микола Глушаков був задушений повідцем для собак, а не покінчив життя самогубством, як вважалося раніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?