Прихисти: 5 притулків, де можна взяти тваринку додому
Категорія
Україна
Дата публікації

Прихисти: 5 притулків, де можна взяти тваринку додому

Прихисти: 5 притулків, де можна взяти тваринку додому
Джерело:  online.ua

В усьому світі вже давно широко поширена практика брати тварин, котів та собак, з притулків. Так, вони не будуть породистими, проте, саме такі тваринки вміють щиро любити.

ONLINE.UA публікує добірку притулків для тварин у Києві та Київській області. У кожному з них ви зможете знайти собі улюбленця абсолютно безкоштовно, тим самим ощаслививши як мінімум одну тваринку.

«Сіріус»

Притулок для тварин був створений у 2000 році на базі благодійного фонду «Сіріус». Він розташований у селі Федорiвка Київської області та діє за кошти засновників і благодійних внесків. Тут безкоштовно утримують, стерилізують і вакцинують безпритульних котів та собак. Усіх тварин забезпечують належним харчуванням та лікуванням. Окрім того, фонд «Сіріус» безкоштовно вакцинує, стерилізує та допомагає в утриманні домашніх улюбленців малозабезпеченим сім’ям.

Притулок для тварин Gaia

Невеликий притулок для котів та собак, у якому їх утримують до тих пір, поки не знайдуть господаря. Тварин тут також стерилізують, вакцинують і лікують. Усі собаки проходять дресирування. Своєю чергою, всі нові власники тварин мають змогу користуватися безкоштовними порадами кінолога. Якщо ви ще не готові прийняти улюбленця у себе вдома, притулок пропонує багато варіантів допомоги від небайдужих.

Happy Paw

Благодійний фонд, що допомагає різним притулкам для котів та собак по всій Україні з 2012 року. У 2016-му фонд побудував притулок, також проводить багато соціальних ініціатив для допомоги безпритульним тваринам, організовує освітні проекти для дітей. Наприклад, Happy Paw є ініціатором «Уроків доброти», що мають на меті виховання гуманного ставлення до тварин.

Гостомельський притулок для тварин

Притулок є частиною Київського товариства захисту тварин, що було заснуване у 1960 році. Він розташований у Гостомелі Київської області – у переобладнаному корівнику. У закладі утримують близько 700 собак та котів, які попередньо проходять стерилізацію та щеплення. Тут розміщується один із найбільших в Україні ветеринарний стаціонар і госпіталь для тварин. Є зимові та літні вольєри для собак. Для вибору тварини найкраще приїжджати до самого притулку, оскільки на сайті немає бази підопічних.

«У добрі руки»

Притулок працює на базі міської неприбуткової організації «В добрі руки», що займається захистом безпритульних тварин. Організація має велику кількість напрямків діяльності: регулювання кількості безпритульних тварин, лікування та стерилізація, тимчасове утримання і пошуки нових власників. На сайті організації можна переглянути базу тварин і тих, що вже знайшли свій дім. Також у всіх є можливість допомогти притулку фінансово або фізичною працею.

«Співчуття до тварин так тісно пов'язане з добротою характеру, що можна з упевненістю стверджувати, що не може бути добрим той, хто жорстокий з тваринами». А. Шопенгауер.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, українська продюсерка Надя Пожарська шукає домівку та дбайливих господарів для цуценяти на ім’я Блюма.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?