Трамп нарвався на критику через привітання Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп нарвався на критику через привітання Путіна

Трамп нарвався на критику через привітання Путіна
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп подзвонив російському лідерові Володимиру Путіну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Кремля.

Читайте також: З'явилася несподівана реакція Кремля на небажання Трампа вітати Путіна

За даними російської сторони, Трамп привітав Путіна з перемогою на виборах, після чого президенти обговорили ситуацію в Україні, Сирії і на Корейському півострові. "Зокрема, наголошено на важливості скоординованих зусиль з обмеження гонки озброєнь", - йдеться в повідомленні.

В Адміністрації Трампа факт розмови підтвердили, додавши, що привітання було протокольним.

У той же час, в США вже почали критикувати рішення президента привітати Путіна з перемогою. Зокрема, сенатор Джон Маккейн заявив, що таким чином американський лідер "образив росіян".

"Американський президент не може вести вільний світ, вітаючи диктаторів з перемогою на бутафорських виборах. І вітаючи Володимира Путіна, президент Трамп образив кожного росіянина, який був позбавлений права голосувати на вільних і чесних виборах, щоб визначити майбутнє своєї країни", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, спочатку Білий дім не став вітати Володимира Путіна з перемогою на президентських виборах і заявив, що "не здивований".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?