Трамп дав несподіване пояснення своєму привітанню Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп дав несподіване пояснення своєму привітанню Путіну

Трамп дав несподіване пояснення своєму привітанню Путіну
Джерело:  online.ua

Всупереч інструкції радників президент США Дональд Трамп привітав російського лідера Володимира Путіна з перемогою на виборах. На цей крок американський глава пішов, щоб порозумітися з Росією.

Про це Трамп написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Трамп нарвався на критику з-за привітання Путіна

"Я подзвонив президенту Путіну, щоб привітати його з перемогою на виборах (в минулому Обама також телефонував йому). ЗМІ хотіли від мене рікої критики до нього. Вони помиляються! Ладити з Росією (і іншими) - це добра справа, а не погана", - пояснив своє привітання Путіну Трамп.

На думку Трампа, налагодження контактів з Росією допоможе вирішити безліч міжнародних проблем - ситуацію в Сирії і Україні, проблеми з КНДР. Також президент США має намір підтримувати курс на нормалізацію відносин з Кремлем у зв'язку з "майбутньою гонкою озброєнь".

При цьому колишній глава ЦРУ Джон Бреннан вважає, що "тепле ставлення" Трампа до Путіна складно пояснити. Бреннан не виключає, що Москва може "мати щось" на Трампа, що турбує американського лідера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відразу після оголошення результатів виборів в РФ Білий дім не став вітати Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?