Скандал з витоком даних Facebook: Цукерберг зробив гучне визнання
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал з витоком даних Facebook: Цукерберг зробив гучне визнання

Скандал з витоком даних Facebook: Цукерберг зробив гучне визнання
Джерело:  online.ua

Засновник Facebook Марк Цукерберг визнав, що керівництво соцмережі допустило помилки, які призвели до витоку даних мільйонів користувачів.

Про це Цукерберг написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Facebook стрімко втрачає популярність у користувачів

Глава соцмережі висловив жаль через скандал з витоком даних і розуміння того, що довіру користувачів Facebook було порушено. Цукерберг пообіцяв вжити серйозних заходів проти шахрайських програм, щоб в майбутньому подібного інциденту більше не сталося.

"Ми несемо відповідальність за захист ваших даних. І якщо ми не можемо цього зробити, то ми не заслуговуємо на те, щоб надавати вам послуги. Але ми теж робимо помилки. Ще багато чого потрібно зробити",- написав Цукерберг.

За словами глави Facebook, компанія Cambridge Analytica, яка зібрала особисті дані понад 50 млн користувачів соцмережі, вже видалила всю інформацію, отриману незаконним шляхом. Також Цукерберг має намір провести "криміналістичний аудит" всіх підозрілих додатків соцмережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Цукерберг за добу втратив більше 6 млрд доларів через скандал з витоком даних в Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?