Затримання та арешт Савченко: комітет Верховної Ради ухвалив важливе рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання та арешт Савченко: комітет Верховної Ради ухвалив важливе рішення

Затримання та арешт Савченко: комітет Верховної Ради ухвалив важливе рішення
Джерело:  rbc.ua

Депутати ВР на засіданні регламентного комітету дали дозвіл на зняття депутатської недоторканності, затримання і арешт Надії Савченко. За відповідне рішення проголосували одноголосно.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Савченко зробила гучну заяву про теракт в Раді

Таке рішення було прийнято після виступу генпрокурора України Юрія Луценка. Він обґрунтував необхідність арешту Савченко, так як у ГПУ є неспростовні докази її причетності до підготовки до захоплення державної влади та теракту в Верховній Раді.

Після рішення регламентного комітету голосування за зняття депутатської недоторканності З Савченко пройде у Верховній Раді. Спікер парламенту Андрій Парубій повідомив, що засідання з цього питання пройде в найближчу годину.

Слід зазначити, що на засіданні регламентного комітету ВР з питання Савченко Луценко заявив, що народна депутатка співпрацювала з Росією, яка надала зброю на проведення терактів проти вищого керівництва України.

"Сьогодні в залі Верховної ради ми продемонструємо аудіо- та відеозаписи, які свідчать про те, що Савченко готувала диверсії проти конституційного ладу України", - заявив Луценко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Рада прийняла заходи проти зброї в органах влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?