У Раді показали докази по справі Савченко: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді показали докази по справі Савченко: опубліковано відео

У Раді показали докази по справі Савченко: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

22 березня в Верховній Раді проводиться засідання по справі народної депутатки Надії Савченко, яка підозрюється в підготовці терактів в українському парламенті. ГПУ показала в Раді відеодокази причетності Савченко до інкримінованих їй злочинів.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Затримання і арешт Савченко: комітет Верховної Ради ухвалив важливе рішення

У ролику показані фрагменти переговорів Савченко з ватажком "ДНР" Аександром Захарченко, який надав зброю для ліквідації керівництва України. З цією зброєю, за даними слідства, керівник "Офіцерського корпусу" Володимир Рубан і був затриманий на КПВВ "Майорськ".

Також на відео продемонстрований момент випробувань гвинтівки, з якої нібито повинні були обстріляти кортеж українського глави Петра Порошенка. Крім цього, в ролику є ряд фрагментів, пов'язаних з підготовкою теракту в Раді і обстрілом урядового кварталу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко зробила гучну заяву про підготовку теракту в Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?