Бойовики "ДНР" направлять проти сил АТО банди "тунельних щурів"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики "ДНР" направлять проти сил АТО банди "тунельних щурів"

Бойовики "ДНР" направлять проти сил АТО банди "тунельних щурів"
Джерело:  online.ua

Бойовики "ДНР" вивчають підземні комунікації в районі Донецького аеропорту, щоб використовувати їх потім для організації диверсій проти сил української армії.

Про це координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бойовики "ДНР" викликають Порошенка на "трибунал" в окупований Донецьк

Відзначається, що рядові бойовики "ДНР" і члени "МГБ ДНР" перевіряли колектори і підземні тунелі на північному заході Донецька і в Горлівці.

Тимчук підкреслив, що раніше терористи вже не один раз намагалися використовувати тунелі для організації диверсій проти передових підрозділів сил АТО.

"За деякими даними, розглядається питання формування зусиллями вищевказаних структур окупантів якогось спецпідрозділу для "тунельних і підземних" бойових дій (за прикладом американських "тунельних щурів" у В'єтнамі)", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в штабі АТО відзвітували про дотримання терористами умов перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?