Російська спецоперація: Порошенко відреагував на затримання Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Російська спецоперація: Порошенко відреагував на затримання Савченко

Російська спецоперація: Порошенко відреагував на затримання Савченко
Джерело:  online.ua

Теракт, який готувався в стінах Верховної Ради, і підготовка в захоплення державної влади, в причетності до яких підозрюють Надію Савченко, є російською спецоперацією, спрямованою на знищення української держави.

Про це написав президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Раді показали докази по справі Савченко: опубліковано відео

У своєму зверненні він подякував співробітникам СБУ і ГПУ за врятовані життя людей, які могли стати жертвами масових терактів, а також висловив подяку офіцерам ЗСУ, які не піддалися провокаціям агресора.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада України проголосувала за позбавлення Савченко депутатської недоторканності. Після цього нардепку затримали співробітники СБУ прямо в стінах парламенту.

Савченко інкримінують взаємодію з бойовиками "ЛДНР", змову з Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Вона усі звинувачення на свою адресу заперечує, підкреслюючи, що проводила власну спецоперацію на користь Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко заявила, що якби планувала теракт, то обов'язково його провела.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?