Відомого російського політика звинуватили в домаганнях до чоловіка
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомого російського політика звинуватили в домаганнях до чоловіка

Відомого російського політика звинуватили в домаганнях до чоловіка
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Ренат Давлетгільдєєв заявив, що глава ЛДПР Володимир Жириновський сексуально домагався до нього.

Про це сам потерпілий написав на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ще одного популярного голлівудського актора звинувачують в домаганнях

Відзначається, що інцидент стався під час інтерв'ю після фіналу "Міс Росія" в 2006 році. За словами журналіста, наближені до політика намагалися насильно вивести його в "корпоративну сауну ЛДПР", в той час як сам Жириновський торкався до нього.

"Поки давав невелике інтерв'ю, лапав за дупу так, що руки трусилися з диктофоном. Так, я був зовсім юний, коліна ходили ходором від самої думки про те, що перед тобою депутат, міністр і т.д., здавалося, що я зобов'язаний дивитися їм в рот", - написав Давлетгільдєєв.

Варто зауважити, що журналіст публічно оголосив про свою гомосексуальність, однак, це сталося вже після події з Жириновським.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стався великий скандал через звинувачення відомого актора Кевіна Спейсі в домаганнях до чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?