Європарламент може вимагати звільнення Савченко: названо умову
Категорія
Політика
Дата публікації

Європарламент може вимагати звільнення Савченко: названо умову

Європарламент може вимагати звільнення Савченко: названо умову
Джерело:  РІА Новини

Європейський парламент може вимагати звільнення народного депутата Надії Савченко, якщо це буде необхідно.

Про це на прес-конференції в рамках саміту лідерів країн ЄС розповів керівник Європарламенту Антоніо Таяні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Російська спецоперація: Порошенко відреагував на затримання Савченко

В ЕП запевнили, що будуть стежити за ходом справи. Так, для формулювання позиції в справі Савченко їм потрібно більше фактів.

"Ми подивимося, що відбувається. Нам потрібно буде (подивитися) на те, які факти, і потім, якщо буде необхідно, ми закличемо до її звільнення", - підкреслив Таяні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Верховна Рада прийняла рішення зняти з Надії Савченко депутатську недоторканність, дозволивши тим самим заарештувати її і притягнути до кримінальної відповідальності.

Політика звинувачують у співпраці з терористичними організаціями, змові та підготовці до проведення теракту в парламенті для фізичного знищення керівництва країни і силового захоплення влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?