Савченко в суді в черговий раз оголосила голодування
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в суді в черговий раз оголосила голодування

Савченко в суді в черговий раз оголосила голодування
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко, яка втратила депутатську недоторканність і була затримана у справі про підготовку теракту в Раді і співпрацю з терористами, оголосила голодування.

Про це вона заявила в Шевченківському районному суді Києва, де сьогодні обирають запобіжний захід, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Європарламент може вимагати звільнення Савченко: названо умову

"Прийнято політичне рішення мене затримати. Якщо я залишаюся в тюрмі я ще раз оголошу, що таке народ України і що таке герой. З сьогоднішнього дня я виходжу на голодування", - заявила Савченко в залі суду.

"Хочу показати всім невіруючим, тому що я, так само, як і в російських в'язницях, перебуваю під камерами, де я голодувала 83 дня і шість днів сухого голодування", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко неодноразово оголошувала голодування під час утримання в Росії. Пізніше в своїй автобіографічній книзі вона зізнавалася, що їла в туалеті тюремної камери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?