Україні потрібно відроджувати власне виробництво, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україні потрібно відроджувати власне виробництво, - Рабінович

Україні потрібно відроджувати власне виробництво, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що Україні потрібно відроджувати власне виробництво заради порятунку економіки заявив народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі програми «Великий вечір» на телеканалі NewsOne, повідомляє « РБК-Україна », передає ONLINE.UA.
«Політики згадали, що вони патріоти, - і готові «доводити» це при першій же можливості, не враховуючи національні інтереси країни. Я ніколи не виступав проти ЄС. Просто потрібно будувати Європу у нас вдома - в Україні. Сьогодні ж європейці зацікавлені лише в нашому кругляку і робочій силі. Подібна недалекоглядність керівництва країни, врешті-решт, призведе до дефолту тільки тому, що ми будемо не в змозі прогодувати громадян », - переконаний нардеп.

Ще однією помилкою політик назвав змову з лідерами «Опозиційного блоку» Юрієм Бойко і Сергієм Льовочкіним з метою наживи на підвищенні вартості газу.

«У нас немає ніякої необхідності в підвищенні ціни на газ, але ми всупереч законам економіки це робимо. Подібна тенденція - це результат змови групи осіб з метою підняття вартості та отримання вигоди. Бенефіціарами такої змови є власники облгазів - Бойко і Льовочкін. Саме вони володіють абсолютною більшістю компаній-постачальників газу. Група Бойко-Льовочкіна за домовленістю з владою підвищують ціну для населення до європейського рівня. Уже зараз українці не в змозі оплачувати платіжки, країна має мільярдні заборгованості. І ці хапуги хочуть підвищити ціну ще на 7%? Це економічний геноцид!» - заявив політик.

Нардеп зазначив, що підвищувати тарифи на комунальні послуги можливо тільки після перезапуску економіки, внаслідок чого люди знову зможуть нормально заробляти.

«Потрібно будувати заводи, дати пільги бізнесу, ввести податкові канікули для hi-tech сфери, а не міняти законодавство під себе і влаштовувати «маски-шоу» «Новій пошті». Зараз не час показового патріотизму, а час будувати прагматичні відносини з партнерами і час відроджувати економіку. Якщо вони допустять повний розрив економічних зв'язків з РФ, партія «За життя» точно отримає більшість голосів виборців на наступних виборах, тому що громадяни України не будуть терпіти подібне економічне наругу над власною країною і власною кишенею», - констатував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?