Медики розповіли погані новини про стан отруєних Скрипалів
Категорія
Світ
Дата публікації

Медики розповіли погані новини про стан отруєних Скрипалів

Медики розповіли погані новини про стан отруєних Скрипалів
Джерело:  Reuters

Колишній розвідник РФ Сергія Скрипаль і його дочка Юлія могли отримати незворотні пошкодження мозку внаслідок отруєння нервово-паралітичною речовиною військового класу "Новачок".

Про це стало відомо за підсумками аналізу зразків крові потерпілих, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Євросоюз прийняв важливе рішення щодо РФ у справі отруєння Скрипаля

Лікар, який лікує Скрипалів, і ім'я якого не розголошується, інформує, що зараз вони перебувають під потужними заспокійливими, нездатні спілкуватися, і тому неможливо визначити, як сильно були пошкоджені їх розумові здібності, і чи вдасться їх відновити.

"Точний ефект впливу на їх довгострокове здоров'я залишається неясним, хоча медичні тести показують, що їх розумова здатність може бути порушена до невідомого і до сих пір невстановленого ступеню", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МЗС Великої Британії стверджували, що президент Росії Володимир Путін "практично напевно" особисто віддав наказ отруїти Сергія Скрипаля токсичною речовиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?