5 сайтів для вивчення німецької мови з носіями
Категорія
Цікаве
Дата публікації

5 сайтів для вивчення німецької мови з носіями

5 сайтів для вивчення німецької мови з носіями
Джерело:  online.ua

Ми вже розповіли про онлайн-курси, інтернет-ресурси та YouTube-канали для вивчення німецької. Та цього все ще недостатньо, щоб вивчити мову. Звісно, тобі потрібне живе спілкування. Тож ми підготували 5 ресурсів, де ти можеш знайти німецькомовних друзів та спілкуватися з іноземцями.

*Не обмежуйся онлайном! Обов’язково приходь по порцію натхнення й знань на фестиваль-відкриття Українсько-німецького року мов 9-10 вересня в Києві.

Mixxer

Цей ресурс об’єднує викладачів і тих, хто хоче вивчати іноземні мови. Тут можна аналізувати та коригувати свої помилки, спілкуватися з іноземцями через Skype або чати. Сайт має простий інтерфейс, який не відвертає уваги від важливого: спілкування з однодумцями, які також прагнуть удосконалювати й практикувати свої мовні навички.

Реклама

Italki

На цьому ресурсі ти відчуєш себе викладачем: зможеш навчати, складати розклад занять і перевіряти домашні завдання. Тут також можна навчатися самому з носіями мови, а ті перевірятимуть тебе на помилки й допомагатимуть у вивченні. Кожен учасник Italki має профіль, де інші можуть залишати про нього відгуки й коментарі.

Conversation Exchange

Ця платформа закцентована на пошуку співрозмовників за інтересами. Кожен учасник під час реєстрації описує себе та свої вподобання, тож можна обрати собі друга за віком, країною, мовою та спільними зацікавленнями. Сервіс дозволяє спілкуватися листами, через відеодзвінки або звичайні чати.

My Language Exchange

На цьому сервісі можна знайти друга для листування з 133 країни світу, а всього зареєстровані учасники розмовляють 115 мовами, у тому числі німецькою. Якщо тобі набридне спілкування, то ресурс також має ігри у слова й бібліотеку. Переважно тут обмінюються листами, але є і вбудований текстовий чат.

Sprach Duo

SprachDuo – це проект Європейського студентського форуму в Мюнхені. Сервіс переважно використовують студенти німецьких університетів, він допомагає їм знаходити співрозмовників за віком, країною походження та рівнем володіння мовою. Більшість учасників проживають у Мюнхені або інших містах Німеччини. Однак щомісяця на сайті реєструються близько 1600 користувачів з інших країн.

Автор Ніка Челнокова

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?