Прихід Ryanair в Україну: українці бурхливо відреагували на знакову подію
Категорія
Україна
Дата публікації

Прихід Ryanair в Україну: українці бурхливо відреагували на знакову подію

Прихід Ryanair в Україну: українці бурхливо відреагували на знакову подію
Джерело:  online.ua

З жовтня 2018 року ірландський лоукостер Ryanair виходить на український ринок. Авіарейси будуть виконуватися з Києва та Львова за популярними міжнародними напрямками. Українці бурхливо відреагували на прихід Ryanair в Україні.

Свій захват від появи авіакомпанії Ryanair на українському ринку користувачі висловили в гучних коментарях в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В Європу на вихідні: українці обговорюють новину щодо авіапольотів

"Прихід Ryanair стане справжнім каталізатором якісних змін на українському ринку авіаперевезень і реального зниження цін на перельоти", "Безвіз плюс Ryanair - остаточне "прощавай" наддорогим для українців поїздкам за кордон", "46 євро політ з Києва до Барселони - дуже заманливо",- пишуть коментатори.

Слід зазначити, що рейси з України авіакомпанія Ryanair почне тільки восени, але квитки на них вже зараз доступні в продажу. Ціни на авіаперельоти дуже привабливі - наприклад, квиток з Києва до Братислави коштує 9,99 євро. Найдорожчим перельотом на борту компанії Ryanair є напрямок в Барселону - квиток на даний рейс становить 40 євро. В основному запропоновані тарифи ірландського лоукостера знаходяться в діапозоні 25-55 євро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ryanair підписав контракти з аеропортами "Львів" і "Бориспіль" про початок авіаперельотів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?