Грецію атакувала "марсіанська" буря: опубліковані моторошні фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Грецію атакувала "марсіанська" буря: опубліковані моторошні фото і відео

Грецію атакувала "марсіанська" буря: опубліковані моторошні фото і відео
Джерело:  online.ua

Грецький острів Крит накрила помаранчево-червона пилова маса, яка перетворила його в африканську пустелю. В результаті "марсіанської" бурі багато жителів острова відчувають проблеми з диханням, а на вулиці люди з'являються тільки в масках і навіть у протигазах.

Моторошні фото і відео того, що відбувається на Криті, активно публікують в соцмережах місцеві жителі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Одеській області випав сніг незвичайного кольору: опубліковані фото і відео

Медики зробили попередження про небезпеку пилової маси, яка накрила острів Крит. Вони рекомендують жителям без гострої необхідності не покидати свої будинки, так як є ризик стати жертвою бурі.

Метеорологи при цьому зазначили, що причиною "марсіанської" бурі в Греції став високий тиск, теплі повітряні маси і сильний вітер, які принесли з Північної Африки піщану пил. Відзначається, що в даний час буря почала вщухати, за рахунок чого ситуація на Криті повинна найближчим часом нормалізуватися.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше США накрив потужний "циклон-бомба", внаслідок якого загинули люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?